Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν η σειρά You του Neflix

*
H σειρά You του Netflix ανανεώθηκε για πέμπτη σεζόν, που θα είναι και η τελευταία. Η τέταρτη σεζόν έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες, σε δύο μέρη. Τώρα, ο Penn Badgley ετοιμάζεται να ερμηνεύσει για μια ακόμα φορά τον χειριστικό και σαδιστή δολοφόνο Joe Goldberg.

"Ετοιμαστείτε για το τελευταίο κεφάλαιο του Joe Goldberg", γράφει το σχετικό tweet του Netflix. "To You θα επιστρέψει με την πέμπτη και τελευταία σεζόν το 2024!". Μαζί με το tweet αναρτήθηκε και ένα video, όπου ο Joe λέει πολλές φορές "hello you" πριν καταλήξει λέγοντας "goodbye you".


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Sera Gamble που ήταν showrunner των τεσσάρων πρώτων σεζόν θα αφήσει τον ρόλο για να αφοσιωθεί σε άλλα projects. Τη θέση της θα πάρουν οι εκτελεστικοί παραγωγοί Michael Foley και Justin W. Lo.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*